5 sandvisuri gustoase

5 sandvisuri gustoase
5 sandvisuri gustoase
5 sandvisuri gustoase
5 sandvisuri gustoase
5 sandvisuri gustoase

Ingrediente

Mod de preparare

1. Pt.tartinele cu pateu: se taie cu o forma de prajituri rotunda cercuri din paine, se ung cu Delma , apoi cu pateu de ficat si se orneaza ca niste fete vesele cu bucati de masline si felii de ardei.

2. Sandvisul cu painica cu seminte:se taie un buzunar in painica neagra patratoasa cu seminte, se unge interiorul cu Delma si se introduc acolo felii de muschi afumat, cascaval , bacon, rosii si branza topita.

3. Sanvisul tzatziki:se face o pasta din Delma amestecata cu branza rasa, cu castravete proaspat ras, cu usturoi verde tocat foarte marunt si cu marar proaspat.Se intinde pe o felie de paine French Toast neagra si se orneaza cu felii de rosie si o frunza de marar.

4. Sandvisuri cu ornamente: se folosesc 4 felii de paine Frensch Toast graham, se ung cu Delma, se aseaza felii de branza topita, bacon , salam Palaciego, felii de cascaval si iar paine , pe deasupra asezand forme de fluturas si floare din salam si cascaval taiate cu forme de prajituri.Se imping putin in felia de paine.

5. Tortuletul Delma:se fac 2 sandvizuri ca mai inainte, apoi se unge si partea deasupra si se suprapun, apoi s etaie in diagonala in forma de triunghi, se ung deasupra cu Creme Bonjour si se orneaza cu masline , felii de rosie si frunze de marar verde. [continuare]Autor: | Data adaugarii: 23 Oct 2010
Vizualizari: 303956